Четвер, 28 Вересня 2023 в 10:34

PersiaHR – ваш головний помічник у рутинних справах

Автоматизація рекрутингу — це вже давно не нове слово, а необхідність для кожного, хто шукає персонал. Різні системи для рекрутингу пропонують позбутися щоденної рутини за рахунок автоматичної обробки певних етапів роботи. І PersiaHR – це найкраще рішення для вас!

Чому PersiaHR?

Наша система автоматизації рекрутингу — це зручний та інтуїтивно зрозумілий інструмент, який допомагає рекрутерам на всіх етапах найму. PersiaHR автоматизує роботу команди рекрутерів та дозволяє звільнити до 14 тижнів робочого часу на рік. 

Читати далі…

Понеділок, 25 Березня 2024 в 10:49

Запитання на співбесіді для маркетолога

Фахівці з маркетингу підвищують впізнаваність бренду серед існуючих та потенційних клієнтів. Вони проводять дослідження ринку для аналізу поведінки споживачів та розробляють стратегії просування. Тому будь-який бізнес зацікавлений у тому, щоб знайти правильну людину, яка створить потрібний імідж компанії та її продукту.

Рекрутери шукають професіоналів, які внесуть креативні ідеї до маркетингових ініціатив та відстежуватимуть ключові показники, такі як коефіцієнти конверсії, трафік та результати кампаній.

У цій статті ми зібрали питання для співбесіди на посаду маркетолога, які допоможуть оцінити, чи кандидати готові взяти на себе маркетингові завдання.

Запитання на співбесіді для маркетолога

Читати далі…

Понеділок, 18 Березня 2024 в 11:26

Інфографіка: як забезпечити постійний потік кандидатів

Незважаючи на високий рівень безробіття, рекрутери часто скаржаться нам, що знайти дійсно підходящих кандидатів не так просто. Іноді, особливо якщо вакансія досить вузькопрофільна, пошуки перетворюються в справжній квест.

Для того, щоб пошуки кандидатів не займали основну частину часу вашої команди, ми рекомендуємо заздалегідь забезпечити постійний приплив кандидатів в свою базу. Потік кандидатів допомагає фахівцям з персоналу думати не тільки про поточні вимоги, але і дає їм можливість мислити стратегічно в рамках своєї компанії. Він також спрощує закриття складних вакансій, підвищує продуктивність вашої команди і скорочує витрати і час на найм.

Ми зібрали інфографіку про те, як подолати нестачу талантів та збільшити потік кандидатів. Докладніше можна прочитати у нашій статті.

Читати далі…

Категорії: Інфографіка

Понеділок, 18 Березня 2024 в 11:05

Шаблони вакансій: фінанси

У нашому блозі ми неодноразово давали поради, як правильно написати текст вакансії. Написання таких текстів — заняття непросте. Воно може зайняти значний час, особливо для новачків. Тому ми вирішили допомогти вам та склали прості шаблони вакансій, які рекрутери можуть використовувати у своїй роботі.

Наші шаблони ви можете використовувати як основу для оголошення, додавши туди все, що важливо для вашої вакансії. Це свого роду підказка, яка допоможе написати чудову вакансію та залучити найкращих кандидатів. Ми будемо публікувати кілька окремих «шпаргалок» із шаблонами вакансій для різноманітних сфер діяльності, так що слідкуйте за нашим блогом. Сьогодні ми зібрали вакансії в галузі фінансів. А спростити роботу з вакансіями можна за допомогою розділу «Вакансії» у PersiaHR — публікуйте оголошення на джоб-сайтах, отримуйте відгуки, підбирайте кандидатів на одній сторінці.

Шаблони вакансій: фінанси

Читати далі…

Вівторок, 12 Березня 2024 в 17:20

Ukrainian Student Summit — підтримайте молодь України у розвитку їхніх кар’єрних шляхів

Саме час підтримати молодь України у розвитку їхніх кар’єрних шляхів!

28 березня зустрічайте Ukrainian Student Summit — відеоподкаст, який об’єднує експертів компаній та найталановитіших студентів України!

Ukrainian Student Summit

Читати далі…

Категорії: Заходи

Понеділок, 4 Березня 2024 в 11:33

Шаблони вакансій: логістика, склад, забезпечення господарства

У нашому блозі ми неодноразово давали поради, як правильно написати текст вакансії. Написання таких текстів — заняття непросте. Воно може зайняти значний час, особливо для новачків. Тому ми вирішили допомогти вам та склали прості шаблони вакансій, які рекрутери можуть використовувати у своїй роботі.

Наші шаблони ви можете використовувати як основу для оголошення, додавши туди все, що важливо для вашої вакансії. Це свого роду підказка, яка допоможе написати чудову вакансію та залучити найкращих кандидатів. Ми будемо публікувати кілька окремих «шпаргалок» із шаблонами вакансій для різноманітних сфер діяльності, так що слідкуйте за нашим блогом. Сьогодні ми зібрали вакансії в галузі логістики, складу, забезпечення господарства. А спростити роботу з вакансіями можна за допомогою розділу «Вакансії» у PersiaHR — публікуйте оголошення на джоб-сайтах, отримуйте відгуки, підбирайте кандидатів на одній сторінці.

Читати далі…