П’ятниця, 15 Квітня 2016 в 00:22

Весняна конференція HR-IT: як це було? (Фото)

Традиційна весняна конференція HR-IT пройшла дещо раніше звичайного — 7 квітня, але на явці постійних учасників це, на щастя, жодним чином не позначилося. Для проведення заходу організатори обрали затишний та комфортний коворкінг HUB 4.0.

Цього року конференцію відвідало понад 120 учасників. У заході взяли участь директори з персоналу, керівники відділів персоналу, спеціалісти суміжних напрямків, HR-дженералісти. Основна частина учасників відвідала захід не вперше.

Оксана Краснопільська, організатор конференції, засновник компанії RTC:
«Деяка клубність нашої конференції, на мій погляд, є її основною характеристикою і одночасно найбільшою конкурентною перевагою. Це справжній клондайк для позитивного нетворкера. Люди, які колись познайомилися на наших перших конференціях сьогодні стали справжніми друзями, вони спілкуються, допомагають і підтримують один одного. Думаю, що це найвища оцінка нашої роботи. Тут завжди раді професіоналам і позитивним людям, які прагнуть розвитку».

Експерти у сфері рекрутингу та HR підготували доповіді на найактуальніші теми галузі. Учасники могли поділитися своїм досвідом і поставити запитання спікерам. У перервах між доповідями учасники пили каву, пригощалися різними смаколиками, знайомилися та фотографувалися.

У рамках конференції також відбулася Церемонія нагородження переможців премії HR-IT Best Practices Award. Премію було засновано минулого року компанією RTC за підтримки Асоціації HRFORUM. Вибір переможців проводився на підставі аналізу кейсів компаній. Цього року до складу експертного журі увійшли owner RTC Оксана Краснопільська, експерт rabota.ua Тетяна Пашкіна, co-owner IT-HR club Kiev Тетяна Попова, президент асоціації HRForum Андрій Ніколов, HRD в Luxoft Катерина Губарєва. Цього року лауреатами HR-IT Best Practices Award стали компанії Eleks, SoftServe та B2B SOFT.

Оксана Краснопільська, організатор конференції, засновник компанії RTC:
«Кожен із проектів представлених на премію — це маленька історія успіху української IT-галузі. Ми впевнені, що заслужене визнання з боку колег допоможе з кожним роком IT-компаніям відкривати все нові і нові горизонти управління талантами».

Під час закриття конференції організатори вручали учасникам сертифікати та подарунки від партнерів. Так, наприклад, Євгенія Соловйова – HR-менеджер компанії «Вертикаль» виграла сертифікат на піврічне безкоштовне користування «Персією». Організатори обіцяють, що наступна конференція буде ще цікавішою і вже продумують програму. А ми пропонуємо вам переглянути детальний фотозвіт із заходу у Facebook та ВКонтакте.

Категорії: Фото