Четвер, 19 Липня 2018 в 12:24

HR JOKER 2018: козирна digital-конференція для рекрутерів та T&D

HR JOKER 2018: козырная digital-конференция для рекрутеров и T&D

8 вересня ми підтримуємо потужний і атмосферний івент для HR, рекрутерів, T&D і всіх, хто пов’язаний з підбором, адаптацією, оцінкою та навчанням персоналу в компаніях. Цього дня в Києві відбудеться атмосферна конференція про корпоративний діджитал у чистому вигляді — HR Joker 2018. Зустрінемось там?

Що намічається?

Це конференція нового формату, яка збере інноваторів HR-Tech ринку, об’єднає козирні цифрові рішення і покаже, як вичавити з них максимум на всіх етапах життєвого циклу співробітників.

Показувати «цифровий виворот» своєї практики і ділитися кейсами, що надихають, будуть Михайло Притула, Вікторія Грачова (HeadHunter Україна), Вікторія Смусь (Johnson & Johnson), Антон Савочка (Ernst&Young), представники Deloitte Ukraine, Йорин Energy), Ірина Лаврова (Finassessment), Андрій Станченко (NRG GROUP), Сергій Іванишкін (Море Пива) та інші.

Конференція об’єднає 2 інформаційні потоки:

DIGITAL ДЛЯ РЕКРУТИНГУ.  У фокусі: цифрове полювання за талантами, хмарні технології в рекрутингу, AI і чат-боти, Job-сайти, соціальні мережі, онлайн-платформи для найму, адаптації та оцінки персоналу.

DIGITAL ДЛЯ HR и T&D.  У фокусі: корпоративний eLearning, емоційний інтелект у стилі digital, мотивація та гейміфікація, мобільні тренінги, VR і AR у навчанні співробітників, HR-брендинг в соціальних мережах.

Програма в деталях

Чого ще чекати відHR Joker 2018?

  • Цікаві спіч-формати. Крім кейсових виступів на вас чекають відверті інтерв’ю з лідерами думок.
  • Showroom digital-рішень. Виставка передових технологій, які необхідні сучасним HR, рекрутерам та компаніям будь-якого масштабу та будь-якої сфери діяльності.
  • Азартний нетворкінг. Для тих, хто ходить на заходи не тільки за контентом, організатори готують цікаву програму з продуманими механіками для нетворкінгу. Без напруження і нав’язливих знайомств.
  • Козирне афтепаті у форматі гри HR Quiz. З гумором, креативом, фуршетом і міцним. І це все приправлено драйвом від командної битви. У вас буде можливість об’єднатися в команду і сидіти за одним столом зі знаковими гравцями HR індустрії.

КОЛИ? 8 вересня 2018 р.
ДЕ? UBI Конференц Хол (м. Київ, вул. Дорогожицька, 8).
ЦІНА? Організатори дають 3 комбінації для участі, а далі вибір за вами. Вирішуйте!

P.S. Для всіх, у кого не вдається приїхати, буде організована онлайн-трансляція.

Забронювати участь в HR Joker 2018

Категорії: Заходи