Середа, 4 Вересня 2019 в 14:10

PersiaHR тепер інтегрована з Google Calendar!

Робочий день рекрутера розписаний по хвилинах, і йому дуже важливо систематизувати всю інформацію, щоб нічого не пропустити. Ми розуміємо, як важливо зберігати всі дані під рукою і не відволікатися на їх пошуки. Для вашої зручності ми інтегрували календар «Персії» з календарем Google. Тепер вам не потрібно вручну вносити інформацію до персонального Googleкалендаря досить просто налаштувати інтеграцію.

Як підключити Google Calendar до «Персії»?

У розділі«Налаштування — Інтеграція з сайтами» крім джоб-сайтів з’явилася інтеграція з календарями. Після авторизації облікового запису Google ви зможете додавати будь-які події або запрошення на співбесіди в свій Google Calendar.

PersiaHR тепер інтегрована з Google Calendar

Тепер, створюючи будь-яку подію або призначаючи співбесіду, у вас за замовчуванням відзначена галочка «Додати в Google Calendar»! Вся інформація з вашого календаря в «Персії» відразу ж відобразитися у календарі Google. Тепер всі ваші зустрічі, дзвінки, співбесіди зібрані в зручному для вас місці, і ви легко зможете ними керувати. Якщо ви відредагуєте, перенесете або видалите подію, зміни відразу будуть внесені до календаря Google.

Додати подію у Google Calendar
Звертаємо вашу увагу, що календар в PersiaHR не бачить всі інші події у вашому календарі Google.
Інформація у Google Calendar

Ми впевнені, що нова можливість PersiaHR зробить вашу роботу більш ефективною і зручною. А якщо у вас є ідеї щодо поліпшення PersiaHR — будемо раді їх почути!

Зв’яжіться з нами будь-яким зручним способом:
clients@PersiaHR.com
+38 044 384 20 05
Skype: persiahr