Вівторок, 18 Серпня 2020 в 18:25

PersiaHR оновила дизайн!

Друзі!

У нас для вас чудова новина! PersiaHR вже вісім років допомагає рекрутерам організовувати роботу та економити не тільки час, але й бюджет. Ми вирішили зробити вашу роботу ще зручнішою, тому повністю оновили дизайн системи та значно поліпшили мобільну версію. Ви зможете повноцінно працювати на будь-яких пристроях — ПК, планшетах, мобільних телефонах.

PersiaHR оновила дизайн

Ми постаралися максимально зберегти звичне розташування елементів системи, щоб полегшити для вас перехід на новий дизайн. Тепер PersiaHR виглядає сучасно, акуратно і зручно. А ще ми додали багато дрібних поліпшень, які роблять вашу роботу більш комфортною. Ми також значно вдосконалили технічну сторону системи, і тепер зможемо швидше і ефективніше впроваджувати оновлення на базі нового дизайну.

Одне з найважливіших покращень PersiaHR — це вдосконалення мобільної версії. Ви можете працювати не тільки з дому або офісу, але й на ходу — мобільна версія системи дозволяє оперативно обробляти інформацію. Тепер ви ще ближче до кандидатів!

Мобільна версія PersiaHR

Наша головна мета — зробити роботу рекрутерів ефективною та зручною. Ми постаралися врахувати ваші побажання і сподіваємося, що вам сподобається наше оновлення. Розкажіть, що ви думаєте про новий дизайн PersiaHR? А якщо ви ще не є зареєстрованим користувачем в системі, то зараз саме час зробити це і почати працювати продуктивніше!

З турботою про ваш час,
команда
 PersiaHR
clients@PersiaHR.com
+38 044 384 20 05
Skype: persiahr

Категорії: Оновлення PersiaHR