Автоматизація рекрутингу

Політика конфіденційності

  1. Користувач сервісу PersiaHR, розміщуючи резюме та/або інші дані на сервісі та/або відправляючи вакансії та/або інші подібні листи на електронні адреси пошукачів та/або інших користувачів, добровільно надає сервісу PersiaHR, а також третім особам, які мають доступ до цього Сервісу, свою безумовну згоду на обробку своїх персональних даних (які містяться в його резюме, повідомленнях та/або іншій інформації, зібраній та/або тій, що розміщується у Сервісі та/або відправляється іншим Користувачам Сервісу).
  2. Сервіс PersiaHR здійснює обробку персональних даних користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, відправлення інформаційних матеріалів за підпискою користувача, відповідей на запити та листи користувача, а також для інших дій, необхідних для належного надання послуг сервісів).
  3. Обробка Персональних даних включає в себе будь-які дії та/або сукупність дій, пов'язаних зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптацією, зміною, оновленням, використанням і поширенням (реалізацією, передачею), видаленням Персональних даних Користувача з метою забезпечення роботи Сервісу.
  4. Згода Користувача на обробку його персональних даних не вимагає від сервісу PersiaHR додаткових повідомлень при передачі його персональних даних третім особам відповідно до норм ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних».
  5. Погоджуючись з цією угодою, користувач підтверджує, що йому зрозумілі його права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета збору, зберігання і обробки його персональних даних. Користувач також дає згоду, що термін обробки його персональних даних є безстроковим.
  6. Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) надані їм персональні дані або їх частину, а також параметри їх конфіденційності, скориставшись функцією редагування і налаштування доступу до особистої інформації, а також вимагати від Компанії повного видалення його акаунту і всіх персональних даних з бази даних Сервісу.
  7. Сервіс PersiaHR включає дані користувача в бази персональних даних користувачів сервісу з моменту, коли Користувач вперше починає використовувати Сервіс, а також протягом всього періоду користування сервісом.
  8. При використанні Користувачем Сервісу, на інтернет-сторінках ресурсу можуть бути присутніми коди інтернет-ресурсів третіх осіб, в результаті чого такі треті особи отримують такі дані: інформація, що надається Користувачем як при заповненні реєстраційних форм сервісу, так і в процесі використання сайту; файли cookie; IP-адреси; параметри і налаштування інтернет-браузерів. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є: системи зі збору статистики відвідувань сервісів (лічильники bigmir.net, Google Analytics і т.д.); соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook і т.д.); системи баннеропоказів (наприклад, AdSense т.п.); інші ресурси.

Використання Сервісу PersiaHR означає повну згоду Користувача з цією політикою конфіденційності та зазначеними в ній цілями і умовами обробки його персональних даних.